5 + 1 Χειμερινοί Προορισμοί στην Ελλάδα

5 + 1 Χειμερινοί Προορισμοί στην Ελλάδα

Ντυμένοι στα λευκά με τη ζεστασιά του τζακιού και διάχυτη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα επιλέξαμε για εσάς τους αγαπημένους μας προορισμούς για χειμερινά ταξίδια.

Φωτογραφίζοντας τοπία ξακουστής ομορφιάς, ορεινά γραφικά χωριά και φιλόξενους ανθρώπους σάς προτείνουμε 5+1 χειμερινές επιλογές για ολιγοήμερες διακοπές στις γιορτές και όχι μόνο.

Γιατί Ελλάδα το χειμώνα σημαίνει καθαρό οξυγόνο στα βουνά, καλό φαγητό, παιχνίδι στο χιόνι και ζεστή φιλοξενία!

Greek Quality Products - Πρώτα ελληνικά

Greek Quality Products - Πρώτα ελληνικά

Κείμενο: Θάλεια Νουάρου

Μια «τρελή» παρέα εθελοντών, όπως χαρακτηριστικά µάς συστήνεται, ενώνει τις δυνάµεις της δηµιουργώντας µια διαδικτυακή πλατφόρµα για την προβολή και την προώθηση εξαιρετικής ποιό-τητας προϊόντων της ελληνικής γης. Πρόκειται για µια αξιέπαινη κι εντυπωσιακή πρωτοβουλία, που πέρα από τη γνωριµία και την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στους Έλληνες καταναλωτές, φιλοδοξεί να καλλιεργήσει τη νοοτροπία τού να προτιµάµε τα ελληνικά προϊόντα έναντι των αντίστοιχων εισαγόµενων συµµετέχοντας µε αυτό τον τρόπο στη στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων. Ας τους γνωρίσουµε.

Η µεγάλη πυρκαγιά της Ηλείας - ∆έκα χρόνια µετά

Η µεγάλη πυρκαγιά της Ηλείας - ∆έκα χρόνια µετά

Κείμενο - Φωτογραφίες: Γ.Ν Αντωνακόπουλος

Η εικόνα της βιβλικής καταστροφής κυριαρχούσε επί εβδοµάδες, ώσπου στα τέλη Σεπτεµβρίου, µέσα από την καµένη γη, ανέτειλαν τα πανέµορφα άνθη των φθινοπωρινών κρίνων, στέλνοντας µήνυµα αισιοδοξίας...

Στην Ανδραβίδα καβάλα στ’ άλογο - 83η Ιππική έκθεση

Στην Ανδραβίδα καβάλα στ’ άλογο - 83η Ιππική έκθεση

Κείμενο - Φωτογραφίες: Μάρω Κουρή

Πώς τρελάθηκε ο Νίτσε; Αγκάλιασε ένα άλογο! Είδε στον δρόµο έναν αµαξά να µαστιγώνει το άλογό του και τότε µε δάκρυα στα µάτια τύλιξε τα χέρια του γύρω από τον λαιµό του αλόγου και κατέρρευσε αµέσως.