Φεβ26

Μυθική Πελοπόννησος

Κατηγορία: Άρθρα-Απόψεις

Μυθική Πελοπόννησος

Με τον τίτλο «ΜΥΘΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» και λογότυπο ένα στιβαρό γράμμα «Π», άνοιξε πανηγυρικά «τα χαρτιά της» για την τουριστική προβολή του Μοριά η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Φεβ14

Τρούφα το υπόγειο διαμάντι

Κατηγορία: Τελευταία Νέα

Τρούφα το υπόγειο διαμάντι Τρούφα το υπόγειο διαμάντι

Θεματικό τρήμερο 1-2& 3 Μαρτίου: 
Τρούφα το υπόγειο διαμάντι  –  Αγιωργίτικο  το κόκκινο διαμάντι της Νεμέας.
 
Τιμή ανά ατομο : 180€ σε δίκλινο δωμάτιο.
 
Συμπεριλαμβάνεται:

Νοε12

Καστάνιτσα - ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΣΤΑΝΟΥ 2012

Κατηγορία: Άρθρα-Απόψεις

Πολιτισμός - ψυχαγωγία – προοπτική – ανάπτυξη - εθελοντισμός …..

του Σωτήρη Λάτση

Πριν 30 χρόνια μία ομάδα νέων ανθρώπων από τους τότε Πολιτιστικούς Φορείς της Καστάνιτσας οραματίστηκαν και υλοποίησαν μία καινοτόμα Πολιτιστική Εκδήλωση αφιερωμένη στο κυριότερο προϊόν της Καστάνιτσας – το κάστανο.

Νοε08

Η «χρυσή συνταγή» για υγιεινή ζωή

Κατηγορία: Άρθρα-Απόψεις

Η παγκόσμια Οργάνωση Υγείας ορίζει ως υγεία τη «σωματική, ψυχική και κοινωνική ευεξία του ατόμου». Η κοινή παγκόσμια εμπειρία ορίζει επίσης ότι η διατήρηση και βελτίωση της υγείας δεν είναι απλά ένας αυτοματισμός, αλλά απαιτείται η ενεργητική συμμετοχή του ίδιου του ατόμου με συνειδητές επιλογές σε καθημερινή βάση.

Νοε08

Εν Άργει Διονύσια 2012-100% επιτυχία

Κατηγορία: Τελευταία Νέα

Εν Άργει Διονύσια 2012-100% επιτυχία

Ποια είναι τα συστατικά για μια επιτυχημένη εκδήλωση;
Βασικά πρέπει να υπάρχει μια καλή ιδέα, που να πλαισιωθεί από ικανούς ανθρώπους με άποψη. Στη συνέχεια και μετά το τελικό ok για την υλοποίηση της ιδέας ακολουθεί δουλειά… πολλή δουλειά. Όταν ανοίξουν οι πόρτες και όλοι οι εμπλεκόμενοι μείνουν ευχαριστημένοι, θα έρθει η δικαίωση.

Οκτ27

το ΦΟΥΓΑΡΟ ανοίγει στο Ναύπλιο

Κατηγορία: Τελευταία Νέα

το ΦΟΥΓΑΡΟ ανοίγει στο Ναύπλιο

Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012 από τις 12 το μεσημέρι στο Ναύπλιο, το ΦΟΥΓΑΡΟ ανοίγει επίσημα τις πόρτες του στο κοινό. Με αφορμή την εορταστική ατμόσφαιρα της ημέρας, το ΦΟΥΓΑΡΟ θα φιλοξενήσει ένα ολοήμερο λαϊκό πανηγύρι, με ζωντανή μουσική από τη Νάντια Καραγιάννη και το Μπάμπη Τσέρτο, καθώς και διάφορες εκπλήξεις τόσο στους χώρους του, όσο και στο κέντρο του Ναυπλίου.

<<  25 26 27 28 29 [30