Νέο κατάστημα MANGO στο Mare West

11 Μαρτίου 2020

Το διεθνές brand μόδας εγκαινιάζει την παρουσία του στην Πελοπόννησο με νέο κατάστημα στο Mare West

                                                                    

(Κόρινθος, 11 Μαρτίου 2020): Το κορυφαίο brand μόδας MANGO εγκαινιάζει την παρουσία του στην Κόρινθο με ένα νέο κατάστημα 490 τ.μ. στο εμπορικό πάρκο Mare West, στις 14 Μαρτίου.

Οι συλλογές γυναικείων και ανδρικών ρούχων και αξεσουάρ, που θα βρουν οι φίλοι του MANGO στο νέο κατάστημα, αντικατοπτρίζουν την ουσία του σύγχρονου μεσογειακού στυλ, με έμφαση στη λεπτομέρεια και τα υφάσματα.

Το διαχρονικό στυλ είναι βασικό χαρακτηριστικό του διεθνούς ισπανικού brand, ταυτόχρονα όμως κάθε σχέδιο αντανακλά τη ματιά στην τωρινή αισθητική και τις τάσεις της μόδας.      

Με ανοδική δραστηριότητα από το 1984, η MANGO εγκαινιάζει την παρουσία της στην Πελοπόννησο στις 14 Μαρτίου με ένα νέο κατάστημα στον απόλυτο εμπορικό προορισμό, το Mare West.

Με την είσοδο του ισπανικού brand, το Mare West ενισχύει περαιτέρω τον τομέα της μόδας, προσφέροντας μία πλήρη και ελκυστική γκάμα από κορυφαία διεθνή brands γυναικείας, ανδρικής και παιδικής ένδυσης. Ταυτόχρονα όμως αναδεικνύεται και σε κορυφαίο προορισμό διασκέδασης, προσφέροντας άριστες υπηρεσίες εστίασης, αναψυχής αλλά και άθλησης, σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής.

         Για τα κορυφαία brands μόδας, MARE WEST!

 

ΩΡΑΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ:

  • - Δευτέρα-Παρασκευή: 09.00-21.00
  • - Σάββατο: 09.00-20.00

Άλλα νέα

Αλεξία Τούλιου - Ίχνη στην άμμο

15 Ιανουαρίου 2024

Μια στάση εδώ

09 Απριλίου 2023

Νέες εικαστικές εκθέσεις στο Fougaro Gallery

29 Μαϊος 2022
0
Shares

Σας αρέσει το site μας?

Ακολουθήστε μας στα social και δεν θα το μετανιώσετε...

0
Shares