Ιαν09

LIVE στο Καφέ Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Ιανουαρίου από τις 9μμ

LIVE στο Καφέ  Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Ιανουαρίου από τις 9μμ
To Φουγάρο σας περιμένει την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, από τις 9μμ στο Καφέ, σε δύο LIVE με το Γιώργο Ζαμάνη και το Δημήτρη Τότσικα από το σχήμα Ελληνικός Διπλός!
Το πρόγραμμα, ειδικά διαμορφωμένο για κιθάρα και φωνή, περιλαμβάνει γνωστά και αγαπημένα τραγούδια κυρίως από την ελληνική έντεχνη σκηνή, καθώς και επιλεγμένα ξένα κομμάτια. Ο «Ελληνικός Διπλός» είναι ένα μουσικό συγκρότημα της περιοχής μας που υπηρετεί την έντεχνη ελληνική μουσική σκηνή. Η αγνή αγάπη για τη μουσική, τα ποικίλα ακούσματα και το ανεξάντλητο μεράκι των μελών του είναι τα βασικά στοιχεία που εξαρχής δημιούργησαν και στεριώνουν ως σήμερα το γκρουπ. Η σύνθεση του συγκροτήματος εναλλάσσεται σε διάφορα σχήματα ανάλογα με το ύφος της μουσικής που εκφράζει. Μουσικοί: Γιώργος Ζαμάνης: φωνητικά Δημήτρης Τότσικας: κιθάρα, φωνητικά Κρατήσεις: 27520 47347 &
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.