Εργαστήρια και εκπαιδευτικές δράσεις στο ΦΟΥΓΑΡΟ

12 Οκτωβρίου 2020

εικαστικά για μικρούς και μεγάλους!

με την εικαστικό Καλλιόπη Σταματάρη

«Μου πήρε πολλά χρόνια…Χρειάστηκε να γεράσω, για να μάθω να ζωγραφίζω σαν παιδί»  ... είπε ο Πάμπλο Πικάσο και άνοιξε την πόρτα της ελευθερίας και του πειραματισμού για κάθε ‘’μικρό’’ και ‘’μεγάλο’’ καλλιτέχνη ,για να εξερευνήσει τα όρια της δημιουργικότητας του.

Απόδοση του πραγματικού χώρου στις δυο διαστάσεις της ζωγραφικής. Σύνθεση -φως -σκιά - τονικές διαβαθμίσεις -χρωματικές αποχρώσεις. Πειραματιζόμαστε με πολλά διαφορετικά υλικά και τεχνικές, ανακαλύπτοντας ενδιαφέρουσες εικαστικές διαδρομές. 

Κάθε Παρασκευή    από 4 Σεπτεμβρίου 2020

5-6.30 μ.μ.   για παιδιά 6 έως 12 ετών

6.30-9 μ.μ.    για …παιδιά 13 έως 99 ετών!

 Η Καλλιόπη Σταματάρη είναι αριστούχος απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών με μεταπτυχιακό δίπλωμα στο contemporary crafts - jewellery στο U.C.A, London. Διδάσκει ζωγραφική από το 1999 έως σήμερα. Τα τελευταία οκτώ χρόνια παραδίδει μαθήματα ζωγραφικής στο πολιτιστικό κέντρο του κοινωφελούς ιδρύματος Μιχαήλ Ν.Στασινόπουλος - Βιοχάλκο στην Τεγέα Αρκαδίας. Παράλληλα με τη ζωγραφική ασχολείται με τη χαρακτική και την κατασκευή σκηνικών θεάτρου. Έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Φιλοτεχνεί κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης για galleries και μουσεία (Μουσείο Μπενάκη, Μουσείο Κυκλαδικής τέχνης, Μέγαρο μουσικής Αθηνών, Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος κ.α). Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

δηλώσεις συμμετοχής: 2752047370, 6944411041

*Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις και οδηγίες του ΕΟΔΥ (Οδηγίες από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας). Υποχρεωτική μάσκα για έφηβους κι ενήλικες, αποστάσεις, αντισηπτικά, τμήματα έως 6 άτομα για εσωτερικό χώρο.

 (στο κόστος συμπεριλαμβάνονται όλα τα υλικά)

 ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 30€ /μήνα για το παιδικό τμήμα

Έκπτωση 15% σε αδέρφια, άνεργους, πολύτεκνους, φοιτητές και πολύτεκνους

 50€ /μήνα για το τμήμα εφήβων και ενηλίκων 

Έκπτωση 15% συνταξιούχους, ανέργους και άνω των 65 ετών

 

 

 

 

 

Άλλα νέα

Αλεξία Τούλιου - Ίχνη στην άμμο

15 Ιανουαρίου 2024

Μια στάση εδώ

09 Απριλίου 2023

Νέες εικαστικές εκθέσεις στο Fougaro Gallery

29 Μαϊος 2022
0
Shares

Σας αρέσει το site μας?

Ακολουθήστε μας στα social και δεν θα το μετανιώσετε...

0
Shares