Διήμερο υιοθεσίας αδέσποτων ζώων στην Costa Navarino

16 Απριλίου 2024

Η Costa Navarino διοργανώνει σε συνεργασία με την PURINA ® από τις 10-12 Μαΐου, ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στην υιοθεσία αδέσποτων ζώων συντροφιάς, γεμάτο δραστηριότητες για τους τετράποδους πρωταγωνιστές αλλά και τους ιδιοκτήτες τους, στο ξενοδοχείο The Westin Resort Costa Navarino. 

Το 3ο #WeAreBetterWithPets Weekend powered by PURINA ® περιλαμβάνει γνωριμία με τα αδέσποτα ζώα που φιλοξενούνται και περιθάλπονται στο Navarino Pet Community, αθλητικές δραστηριότητες με τη συμμετοχή των κατοικίδιων, προτάσεις για τη σωστή διατροφή τους και πολλές ακόμη δράσεις. 

Στόχος τής δράσης είναι η ευαισθητοποίηση στο θέμα υιοθεσίας αδέσποτων ζώων, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλόζωους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τους 15 σκύλους του Navarino Pet Community, καθώς επίσης και να καλωσορίσουν το πρώτο ή ακόμη ένα τετράποδο μέλος στην οικογένειά τους.

Τρόπους εκπαίδευσης θα παρουσιάσει στους συμμετέχοντες το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων (www.ekes.gr), ενώ θα δώσει χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές για την αρμονική συμβίωση με τους τετράποδους φίλους. Επιπλέον, η εξειδικευμένη κτηνιατρική ομάδα της Purina θα είναι εκεί για να δώσει πολύτιμες συμβουλές σχετικά με την υγεία και την διατροφή των κατοικίδιων και να απαντήσει σε όλες τις απορίες των μελλοντικών ιδιοκτητών. 

Το Navarino Pet Community είναι το καταφύγιο που δημιουργήθηκε στην Costa Navarino από εθελοντές εργαζόμενους, για να προσφέρει στέγη, τροφή, ασφάλεια και ιατρική περίθαλψη σε αδέσποτα ζώα μέχρι να βρουν την καινούργια τους οικογένεια. Κατά μέσο όρο φιλοξενούνται 20 σκύλοι, ενώ έχουν ήδη πραγματοποιηθεί πάνω από 250 υιοθεσίες αδέσποτων ζώων, που έχουν βρει νέα σπίτια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Άλλα νέα

Διήμερο υιοθεσίας αδέσποτων ζώων στην Costa Navarino

16 Απριλίου 2024

Η καμπάνια της Π. Κρήτης για τη νέα τουριστική περίοδο

16 Απριλίου 2024

Η Ολυμπιακή Φλόγα ανάβει στην Αρχαία Ολυμπία

16 Απριλίου 2024
0
Shares

Σας αρέσει το site μας?

Ακολουθήστε μας στα social και δεν θα το μετανιώσετε...

0
Shares