Γιατί περιοδικό ΕΠΑΘΛΟ

 

 

 

 

20 συνεχή χρόνια

10.000 συνδρομητές

7.500 διαδικτυακούς φίλους


Το ξεκίνημα


Το Έπαθλο είναι ένα µεγάλης αναγνωσιµότητας συνδροµητικό περιοδικό που επί 20 συνεχή χρόνια προβάλει τις φυσικές και ιστορικές οµορφιές του τόπου µας, τα λαϊκά δρώµενα και τις παραδόσεις του, τα µνηµεία, τα αξιοθέατα αλλά και τα προβλήµατά του. ∆ηµιουργήθηκε µε σκοπό να αναδείξει την κληρονοµιά και τα σύγχρονα υγιή δυναµικά στοιχεία της πατρίδας µας, να συµβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος, των στοιχείων της παράδοσης και των ιδιαιτεροτήτων της ιστορικής µας γης. Άνθρωποι µε κοινωνική προσφορά, φορείς πολιτισµού, έργα που συνδράµουν την στοργική ανάπτυξη, φυσικά µνηµεία και µνηµεία του ανθρώπινου πολιτισµού, έχουν τον πρώτο λόγο στις σελίδες του. Επιχειρηµατικά, το Έπαθλο είναι το περιφερειακό «πείραµα» που πέτυχε. ∆ίχως επιδοτήσεις, επιχορηγήσεις ή άλλα βοηθήµατα, στήριξε την αυτάρκειά του στον αναγνώστη του και στην σταθερή διαφηµιστική πολιτική του. Με έδρα το Ναύπλιο και ένα δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα αποστέλεται κάθε δύο µήνες σε δέκα περίπου χιλιάδες (10.000) συνδροµητές (οικογένειες) από την Αθήνα, την Πελοπόννησο και την υπόλοιπη Ελλάδα καθώς και σε ξενοδοχεία, επιχειρήσεις, Φορείς και οµογενείς του εξωτερικού. Το αναγνωστικό του κοινό, που αποτελείται κατά κύριο λόγο από σκεπτόµενες, υψηλής αισθητικής και υγιείς δυνάµεις της κοινωνίας, αυξάνεται διαρκώς, αποτελώντας τη δυναµική δεξαµενή της αρθρογραφίας του. Πέρα από τη σταθερή συνδροµητική του βάση το Έπαθλο διανέµεται δωρεάν σε χιλιάδες επισκέπτες τουριστικών και εµπορικών εκθέσεων της Ελλάδος (έκθεση Ελλάδος Γεύσεις, Philoxenia, Πελοπόννησος EXPO, έκθεση Λακωνικών προϊόντων, Φεστιβάλ Επιδαύρου, κ.ά.) καθώς και µέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε επιλεγµένες εκθέσεις του εξωτερικού.
 • τεύχος 127
 • εξώφυλλο 126
 • εξώφυλλο 125
 • εξώφυλλο 124
 • τεύχος 123
 • τεύχος 121
 • Εξώφυλλο 120
 • τεύχος 119
 • τεύχος 118

  Η ανάπτυξη


  Από την άνοιξη του 2014 το Έπαθλο ανανεώνεται, φορά τα …καλά του κι απογειώνεται. Με µια νέα οµάδα συνεργατών, έµπειρων και καταξιωµένων στο χώρο της δημοσιογραφίας, της φωτογραφίας, της γευσιγνωσίας, της αρχαιολογίας, του φωτορεπορτάζ και του ταξιδιωτικού ρεπορτάζ (Μάρω Κουρή, Νίνα Κουλετάκη, Θάλεια Νουάρου, Νίκος Υφαντής, Αλεξία Τούλιου, Χρήστος Κανατάς, Ιωάννα Παραβάλου κ.α) και µε ένα καλαίσθητο και μοντέρνο δηµιουργικό, για το οποίο µάλιστα έχει λάβει διάκριση στα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης, το Έπαθλο αναβαθίζει το εικαστικό του κοµµάτι µένοντας πιστό στην ποιότητα της θεµατολογίας του. Δίνοντας έµφαση στην αισθητική διευρύνει ακόµη περισσότερο το αναγνωστικό και εµπορικό του κοινό στις ηλικίες 35-65 ετών, κυρίως υψηλού μορφωτικού επιπέδου.

  Το ΕΠΑΘΛΟ στο web

  Tαυτόχρονα, το Έπαθλο αναβαθµίζει τον διαδικτυακό τόπο που ενηµερώνεται καθηµερινά, αποκτώντας διαρκώς περισσότερους αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσµο. Πέρα από τα επιµέρους θέµατα, αναρτάται και εξολοκλήρου στο διαδίκτυο ενώ κάνει και µεγάλο άνοιγµα στα κοινωνικά δίκτυα. Μέσω της πλούσιας και σπάνιας θεµατολογίας του αλλά και στοχευµένων εργαλείων διαφηµιστικής προβολής µετρά σήµερα από 80.000 επισκέψεις το χρόνο. Μέσα σε διάστηµα ενός περίπου έτους η σελίδα του στο Facebook έχει ξεπεράσει τους 7.500 χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους που διαρκώς αυξάνονται κι αλληλοεπιδρούν σε καθηµερινή βάση µε τις δηµοσιεύσεις της ιστοσελίδας.

  Το μέλλον

  Mέσα από τις δυσµενείς οικονοµικές συνθήκες που βιώνει σήµερα ο επιχειρηµατικός κόσµος και ιδιαίτερα ο χώρος των εκδόσεων και των media, το Έπαθλο καταφέρνει όχι µόνο να επιβιώσει αλλά και να υπερισχύσει του ανταγωνισµού ενισχύοντας δυναµικά την παρουσία του στο χώρο του ταξιδιωτικού τύπου. Η 20ετής συνεπής πορεία του, η µεγάλη και διαρκώς αυξανόµενη κυκλοφορία του, η τεράστια ανταπόκριση των αναγνωστών του αλλά και ο σεβασµός που εµπνέει στον εµπορικό και πνευµατικό κόσµο της χώρας το εδραίωσαν στη συνείδηση του κοινού ως το Νο1 ταξιδιωτικό περιοδικό στη χώρα. Στην αξιοπιστία αλλά και την ανταπόδωση της επενδυτικής σας συµµετοχής συνηγορούν οι καταξιωµένοι συνεργάτες µας (Τράπεζα Πειραιώς, ΟΤΕ, COSMOTE, Super Market Κρητικός, Ελληνικά Πετρέλαια κ.ά.) που επί σειρά ετών εµπιστεύονται τη διαφηµιστική τους προβολή τόσο έντυπη όσο και στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού. Η συµβολή σας στην προσπάθειά µας να συνεχίζουµε να ταξιδεύουµε τον αναγνώστη µε γνώµονα τα ποιοτικά στάνταρ που έχουµε επιλέξει είναι για µας πολύτιµη.

  Γιατί για το «πλήρωµα» του περιοδικού, Έπαθλο είναι το ίδιο το ταξίδι!

  www.epathlo.gr |  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. |  τηλ. 27520-99700

  Εγγραφή στο newsletter

  Please enable the javascript to submit this form


  0
  Shares

  Σας αρέσει το site μας?

  Ακολουθήστε μας στα social και δεν θα το μετανιώσετε...

  0
  Shares