Πελοπόννησος EXPO 2024

08 Απριλίου 2024

Τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας συντάσσουν και πάλι τις δυνάμεις τους προς όφελος των επιχειρήσεων και της ανάπτυξης της Πελοποννήσου.

Η Πελοπόννησος Expo, έχει κερδίσει πλέον τη θέση της ως μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις στην Ελλάδα! Μια πολλά υποσχόμενη διοργάνωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί, με στόχο να προβάλει την καινοτομία, την παραγωγικότητα, την εξωστρέφεια και φυσικά τις δράσεις των επιχειρήσεων. Στην Πελοπόννησο Expo ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να γευτεί την Πελοποννησιακή κουζίνα μέσα από εκδηλώσεις μαγειρικής που θα πραγματοποιηθούν στην ειδική κατασκευή «Παραδοσιακό Παντοπωλείο», το οποίο θα θυμίζει γειτονιά της Πελοποννήσου. Με επίκεντρο την ανάπτυξη των κλάδων, θα πραγματοποιηθούν ημερίδες με σύγχρονη θεματολογία που αφορά τους επισκέπτες της έκθεσης. Η θεματολογία της Έκθεσης εμπλουτίζεται επίσης, με ειδικά αφιερώματα & εκδηλώσεις στον Τουρισμό τον Αγροτουρισμό και τον Αγροδιατροφικό τομέα.

Οι τομείς της έκθεσης αφορούν σε τρόφιμα και βιολογικά προϊόντα, ποτά και τεχνολογία ποτών και τροφίμων, δόμηση - κατοικία - ενέργεια, τεχνολογίες περιβάλλοντος και αγροτικός τομέας, αυτοκίνητο - μοτοσυκλέτα - ποδήλατο, καινοτομία, διαφήμιση, πληροφορική και ΜΜΕ. Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Πελοπόννησος Expo, για να έρθετε σε επαφή με άλλους επαγγελματίες του κλάδου σας, να προβάλλετε την επιχείρησή σας στο κοινό της Πελοποννήσου και όχι μόνο, να διευρύνετε το πελατολόγιό σας και φυσικά να δώσετε το παρόν σε μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις της Ελλάδας.
 
Περισσότερες πληροφορίες: www.peloponnisosexpo.gr
 
 

Άλλα νέα

Θεσσαλονίκη: μια νέα πλατφόρμα για τη γαστρονομία της πολης

19 Απριλίου 2024

Η Σκόπελος στα 9 «μυστικά» νησιά της Μεσογείου

19 Απριλίου 2024

Κύθηρα: του έρωτα και των αντιθέσεων

19 Απριλίου 2024
0
Shares

Σας αρέσει το site μας?

Ακολουθήστε μας στα social και δεν θα το μετανιώσετε...

0
Shares