• Εναλλακτικά

    Βουτιά στο µπλε φαράγγι

    Ξαπλωµένη στο χώµα χορταίνω τις αισθήσεις µε παρών. Η µυρωδιά των ηλιοκαµένων πευκοβελόνων, το θρόισµα του ανέµου στα φύλλα του νεαρού πλάτανο...
  • Το  δίτοξο γεφύρι από πωρόλιθο, που    ενώνει τις δυο όχθες του ποταμού.
    Προορισμοί

    Λάδωνας

    Θαλασσινή γαρ, συνηθισμένη στην αλμύρα και τον παφλασμό της θάλασσας, μια επιθυμία είχα από παιδί. Να δω ένα ποτάμι, μια λίμνη, ψηλά βουνά, φα...
  • Εναλλακτικά

    Canyoning στο Μέγα Ρέμα

    Εγώ από βουνά, φαράγγια και υπαίθριες δραστηριότητες δεν ήξερα και πολλά. Κάποιες πεζοπορίες σε μονοπάτια στη φύση μόνο και αυτές με σχετικά...
  • Ο δρόμος για την Ελευσίνα
    Αφιερώματα

    Ιερά Οδός

    «Γιατί ανάμεσα στους εξαίρετους και πράγματι θεϊκούς θεσμούς που η Αθήνα σας έχει γεννήσει και φέρει στην ανθρωπότητα, καμία, κατά τη γνώμη μο...
  • Αφιερώματα

    Αλευροµουτζουρώµατα

    Βασικά συστατικά το γάλα και το ξίδι. Σταδιακά προσθέτουµε χρώµα, όποιο µας αρέσει, ένα ή πολλά, µπόλικο φούµο κι αποκριάτικα αξεσουάρ. Δυο ...

Προορισμός του μήνα

Από το τελευταίο τεύχος


Οδοιπορικά


Εναλλακτικά


Αφιερώματα

Γευστικές διαδρομές

Ρετσίνα

Πολλές φορές περνάνε από τη σκέψη μας καθημερινές εικόνες που ζήσαμε μιαν άλλη εποχή. Εικόνες που...

Ξερολιθιές της γεύσης

Όλα σε τούτο το νησί μοιάζουν απλόχερα… Η γραφική του Χώρα με το περήφανο Κάστρο και την Πορτάρα ...

Αφρώδεις οίνοι Πελοποννήσου

Όλα ξεκίνησαν το 1668, όταν ένας Βενεδικτίνος μοναχός, ο Dom Pierre Perignon, ανέλαβε υπεύθυνος για τον τρύγο και την οινοποίηση του Αβαείου του St. Pierre de Hautvillers στη γαλλική επαρχία της Καμπάνης. Μελέτησε, τι ήταν αυτό που έκανε τους φε...

Μικροζυθοποιίες Πελοποννήσου

Βρισκόμαστε στην καρδία του καλοκαιριού. Η θερμοκρασία ανεβαίνει κάνοντας μας να αναζητούμε μικρές δροσερές απολαύσεις. Σημαίνουσα θέση σ’ αυτές καταλάμβανε ανέκαθεν ένα παγωμένο ποτήρι μπύρα…

Εγγραφή στο newsletter

Please enable the javascript to submit this form


0
Shares