Ετοιμάζουμε τη βάση μας. Σε μια μπασίνα ανακατεύουμε το κακάο, τη ζάχαρη, το βούτυρο και τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στρώνουμε μία λαδόκολλα σε μία στρογγυλή φόρμα με αποσπώμενη βάση διαμέτρου 23 εκ., βάζουμε τη ζύμη μας και την απλώνουμε με τα χέρια, ώστε να καλύψει όλη την επιφάνεια της φόρμας και να κάνει ένα γείσο περιμετρικά. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα ποτήρι για να την απλώσουμε πιο εύκολα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180οC για 12 -15 λεπτά. Ετοιμάζουμε τη γκανάζ. Σπάμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια και την αφήνουμε να περιμένει σε ένα μπολ. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε μία κατσαρόλα και τη μεταφέρουμε σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά μέχρι να αρχίσει να βράζει. Αφαιρούμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε την καυτή κρέμα γάλακτος στο μπολ με την κουβερτούρα. Προσθέτουμε το ξύσμα από τα πορτοκάλια και αφήνουμε για 30 δευτερόλεπτα ώστε να αρχίσει να λιώνει η κουβερτούρα. Ανακατεύουμε απαλά μέχρι να λιώσει τελείως η κουβερτούρα και ομογενοποιηθεί το μίγμα. Εναλλακτικά, βάζουμε σε μπολ την κρέμα γάλακτος, την κουβερτούρα σε κομμάτια και το ξύσμα από τα πορτοκάλια και τα αφήνουμε βάζουμε στον φούρνο μικροκυμάτων για 2-3 λεπτά στα 700-800 Watt. Προσθέτουμε τη γκανάζ στη βάση του μπισκότου, αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου δύο ώρες. Ετοιμάζουμε τη σαντιγί χτυπώντας 200 ml κρέμα γάλακτος μαζί με εσάνς ή έλαιο μαστίχας ή εναλλακτικά χτυπάμε στο γουδί 50 γρ. ζάχαρης με ένα κόκκο Μαστίχας Χίου. Προσθέτουμε τα φρούτα και σερβίρουμε.