Ζυμώνουμε όλα τα υλικά για τους κεφτέδες, πλάθουμε μέτριους κεφτέδες, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο. Στο μεταξύ μαγειρεύουμε για τη σάλτσα ντομάτας, τον πελτέ με το νερό, αλάτι, πιπέρι και λίγο λάδι. Ρίχνουμε τους τηγανισμένους κεφτέδες ζεστούς στη σάλτσα ντομάτας, προσθέτουμε το λάδι από το τηγάνι και τους αφήνουμε να βράσουν για 10’ περίπου. Σερβίρουμε αμέσως. Συνοδεύουμε το φαγητό μας με ρύζι πιλάφι, πατάτες τηγανητές ή χωριάτικες χυλοπίτες. Τη συνταγή αυτή μας την έδωσε η κ. Καίτη Τσιαπάρα από το Μουζάκι.