Σε άφθονο νερό πλένουµε καλά τα φύλλα της σαλάτας ένα-ένα και τα κόβουµε µε το χέρι σε κοµµάτια. Το ίδιο κάνουµε και µε τη ρόκα. Κόβουµε την ντοµάτα σε µικρά κυβάκια και τα φρέσκα µανιτάρια σε λεπτές φέτες. Τα τοποθετούµε όλα µαζί σε ένα µεγάλο ρηχό πιάτο. Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουµε στο ελαιόλαδο την κόκκινη, την πράσινη και την κίτρινη πιπεριά, κοµµένες σε λωρίδες. Ρίχνουµε αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια τηγανίζουµε τις γαρίδες. Προαιρετικά, προσθέτουµε στο τηγάνι λίγο σκόρδο ψιλοκοµµένο. Τοποθετούµε όµορφα τις γαρίδες και τις πιπεριές πάνω από το µείγµα της φρέσκιας σαλάτας. Ετοιµάζουµε το ντρέσινγκ χτυπώντας όλα τα υλικά µαζί στο multi ή µε σύρµα σε ένα µπολ. Αν χρειαστεί, προσθέτουµε λίγο ελαιόλαδο ακόµη, µέχρι να πάρουµε ένα παχύρρευστο ντρέσινγκ. Περιχύνουµε µε αυτό τη σαλάτα µας και σερβίρουµε αµέσως.
Συµβουλή! Τα µανιτάρια µπορούµε να τα βάλουµε φρέσκα στη σαλάτα ή να τα σοτάρουµε µαζί µε τις πιπεριές στο τηγάνι.