«Καλόγηρος»

Υλικά:

  • 4 μεγάλες μελιτζάνες
  • 8 κομμάτια μαγειρεμένο κοκκινιστό κρέας μοσχάρι (από κιλότο ή ποντίκι)
  • 2 μεγάλες ντομάτες (κομμένες σε ροδέλες)
  • 8 φέτες ξινομυζήθρα
  • 8 φέτες γραβιέρα Νάξου
  • Λίγη κανέλα

Κόβουμε τις μελιτζάνες στη μέση, αφαιρούμε ένα κομμάτι από το πίσω μέρος για να καθίσει καλά στο ταψί, τις χαράζουμε λίγο και τις τηγανίζουμε, όπως για τα παπουτσάκια. Αφού τις βγάλουμε και τις αφήσουμε να στραγγίξουν, τις βάζουμε σε ένα ταψί, τοποθετούμε πάνω στις μελιτζάνες το μοσχάρι, την ξινομυζήθρα πάνω από το μοσχάρι, μετά την ντομάτα και πάνω-πάνω τη γραβιέρα. Ρίχνουμε στην κορυφή λίγη κανέλα και ψήνουμε για 3' στους 200ο C μέχρι να λιώσει η γραβιέρα. Σερβίρεται με πατάτες τηγανητές.

Εγγραφή στο newsletter

Please enable the javascript to submit this form


0
Shares

Σας αρέσει το site μας?

Ακολουθήστε μας στα social και δεν θα το μετανιώσετε...

0
Shares