Βάζουμε το κουνέλι σε μια λεκάνη με μαρινάδα από νερό και ξίδι για δύο ώρες, για να «ασπρίσει». Βράζουμε για μισή ώρα περίπου, μέχρι να μαλακώσει. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα κρεμμύδια. Μόλις πάρουν χρώμα, τα βγάζουμε από το τηγάνι και σοτάρουμε τον πελτέ. Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε το κουνέλι σε κομμάτια, το σοτάρουμε και αφού πάρει χρώμα, προσθέτουμε τον πελτέ, το αλάτι, το πιπέρι, την κανέλα και τα μπαχάρια. Σκεπάζουμε με νερό, τόσο όσο να καλύπτει τα υλικά μας. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μελώσει η σάλτσα. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό και συνοδεύουμε με ρύζι πιλάφι. Μυστικό! Το κουνέλι στιφάδο για να γίνει πεντανόστιμο, χρειάζεται να προσέξουμε δύο πράγματα: να παραμείνει στη μαρινάδα του με ξίδι και νερό για δύο ώρες και να βάλουμε οπωσδήποτε φύλλα δάφνης, γιατί δίνουν στο φαγητό μας την απαραίτητη οξύτητα και το κάνουν λαχταριστό. Σημ.: Τη συνταγή αυτή μας την εμπιστεύτηκε η κ. Αφροδίτη Λαμπαδάρη από την ταβέρνα «Αφροδίτη».