Κουνέλι στιφάδο με δαμάσκηνα

Υλικά (για 5 άτομα):

  • 1 κουνέλι
  • 1 κιλό μικρά κρεμμύδια
  • 1 ποτήρι ελαιόλαδο
  • 1/2 ποτήρι κρασί
  • 20 δαμάσκηνα
  • 3-4 φύλλα δάφνης
  • 4-5 σκελίδες σκόρδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Σάλτσα ντομάτας

Τσιγαρίζουμε με ελαιόλαδο το κουνέλι με ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη σάλτσα ντομάτας και νερό. Το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά. Πριν ολοκληρωθεί το βράσιμο, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει μόνο με το λάδι. Τη συνταγή αυτή μας την έδωσε η κ. Κική Σταμούλη από την ταβέρνα «Κεραμαριό».

0
Shares

Σας αρέσει το site μας?

Ακολουθήστε μας στα social και δεν θα το μετανιώσετε...

0
Shares